Miért nem látható a Facebook oldalam?

Miért nem elérhető az oldalam

 

 

A legtöbben azt hiszik hogy egy Facebook oldal létrehozása után, majd szépen építi magát, és hozza magára be az érdeklődőket. Régen így volt ez, valóban! Az oldalakat elég volt létrehozni, és organikus keresésben is találatként szerepelhetett, jöttek rá a lájkolók, releváns tartalom nélkül is.

Ezen változtatott egy nagyot a Facebook. A facebook oldalak karbantartása mára már elengedhetetlen! Ahogy a Facebook a súgójában is igyekszik nyomatékosítani, hogy az ő szabálya szerint kell játszani , különben az oldalt nem fogja senki sem látni. Véleményem szerint a Facebook mára teljesen kiépült, rengeteg a regisztrált tag, rengeteg csoport, rengeteg Facebook oldal van,rengeteg tartalom,kép videó, stb ami legtudja annyira kötni a tagokat hogy sok időt töltsenek Facebookon. Ezért drasztikusabb változtatásokat is megmernek már tenni, olyat pl hogy ok nélkül függesztenek fel Facebook oldalakat, csoportokat természetesen indoklás nélkül is. Erre a magyar médiában is volt már rengeteg példa!

De visszatérve a poszt címéhez, miért is nem látható az oldalad?

  1. mert nem szerkeszted: azok az oldalak amelyek most kerülnek létrehozásra, már igényelnek karbantartást. Ha nem teszel közzé semmit, egy bizonyos idő után a Facebook közzétételét vissza fogja vonni. Ez azt jelenti hogy hiába te látod az oldalad tartalmát, másnak sajnos az oldal nem elérhető üzenet lesz elérhető. Ha viszont közzéteszel valamit, azonnal nyilvános lesz megint. Tehát figyelni kell hogy az oldal mindig aktív legyen, mindig közzékell tenni valamit. Célszerű legalább naponta 1 tartalmat feltenni, legyen az link, kép, videó, szöveges bejegyzés, szavazás, stb. A régebben létrehozott oldalakra valamiért nem igaz ez, ott több éve inaktív oldalakat sem szankcionált.
  2. az adminnal történt valami , blokkolták, törölték, tiltották
  3. félrevezető tartalmak, félrevezető oldal név
  4. A tartalmat kiszűrte az algoritmus, és sértő dolgot talált benne. Bővebben a szabályokról, itt!
  5. Többszöri apró figyelmeztetések után, tiltás, vagy törlés

Honnan tudod hogy baj van?

Nézd meg a támogatási üzenet mappádat, ide kattintva. 

Ha találsz benne figyelmeztetést, üzenetet, akkor próbálj meg aszerint eljárni, cselekedni. Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, itt tudsz nekünk írni .

Ha van még kedved olvasni, hasonlóan izgalmas tartalmak várnak rád:

Megosztás ismerőssel:
4.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Reklám fontossága

Kövessen minket újdonságokért

Aki kedvel minket Facebookon, biztosan nem marad le , az újdonságokról.