Instagram oldal kezelés , karbantartás

Miért fontos az Instagram oldal kezelése?

Az Instagram egyre népszerűbb, eddig csak fiatalok körében volt felkapott, de úgy látszik a közép korosztály is szépen napi rendszerességgel aktív tagja lesz az oldal életének. Az egész világon több mint 1 milliárd tagja van, és ebből 500 millió naponta feljár, posztol, cseveg az oldalon. A vállalkozások ezen a felületen tudják legkönnyebben elérni a fiatalabb korosztályt termékeikkel, szolgáltatásaikkal, ezért a napi Instagram oldal kezelés nagyon fontos.

Instagram algoritmus

Minden közösségi oldalnak van saját algoritmusa, aminek célja hogy megtudja a felhasználó szokásait, érdeklődéseit. Ezen adatokból olyan tartalmakat tud elétenni a hírfolyamban ami érdekelheti, vagy nagy eséllyel reakciót vált ki belőle (kedvel képeket, kommentel). 

Mit figyel az algoritmus?

 • Kedvelés
 • Hozzászólás
 • Megosztás & Mentés

Mérés & Optmializálás

Az hogy az elérés, a tartalom mennyire volt sikeres, mennyire keltette fel az érdeklődést az Instagram Analytics fogja nekünk megmutatni. Érdemes tanulmányozni, mivel a célközönséged itt fogod legjobban megismerni. Megfogod ismerni a korosztály akiket a tartalmaid leginkább érdekelnek, illetve azt az időt is megtudhatod, amikor a posztjaid a legjobban teljesítenek. Az elérést érdemes növelni, gyakrabban kell válaszolni hozzászólásokra, sztorikat kell közzétenni, változatos , és érdekes tartalmakat kell közzétenni, csak releváns hashtag-eket érdemes használni, abból is maximum 10-et. Ha ezeket a fő alapelveket betartod akkor biztosan nyerő lesz a profilod.

Instagram oldal kezelési árak

Tartalom megosztás

Tartalom típusok

Megjelenési dátumok

Posztok száma hetente

Elégedett lesz , ebben biztosak vagyunk


Heti 1 poszt

17000 ft

/hó

hozott anyagból

képek, cikkek, videók, események, promóciók

megbeszélés alapján, minden nap tervezett időpont

1

Heti 2 poszt

22000 ft

/hó

vegyes anyagból

képek, cikkek, videók, események, promóciók

megbeszélés alapján, minden nap tervezett időpont

1

Napi 1 poszt

+komment kezelés

35000 ft

/hó

hozott anyagból

képek, cikkek, videók, események, promóciók

megbeszélés alapján, minden nap tervezett időpont

7

Napi 2 poszt

+komment kezelés

50000 ft

/hó

vegyes anyagból

képek, cikkek, videók, események, promóciók

megbeszélés alapján, minden nap tervezett időpont

14

Hogy tudunk együtt dolgozni?

 1. ajánlatkérés után egy rövid átbeszélés telefonon, vagy emailben
 2. szerződéskötés (határozatlan idejű  rugalmas szerződés)
 3. megbeszéljük a munkával kapcsolatos főbb dolgokat (mikor posztoljunk, mit posztolhatunk, honnan és milyen tartalmat készítsünk az oldalhoz stb.)
 4. Mérés, optimalizálás ( ha szükséges a megbeszélt tematikát , és folyamatmenetet módosítjuk annak érdekében hogy az elérés növekedjen

Közel 13 éve csináljuk már a webes munkákat, nap mint nap . Szinte minden cég esetében igaz az, hogy nem magát a tartalmat megcsinálni nehéz, hanem azt karbantartani. Megcsinálnak egy weblapot, aztán évekig nem változik rajta semmi, megcsinálnak egy Facebook oldalt aztán évente 3-4 tartalom után jönnek a következtetések hogy ez mennyire nem ér semmit. Valójában tényleg csak akkor  ér valamit egy weboldal, vagy egy közösségi oldal ha kezelve van. Már a Facebook oldal kezelés részben is írtuk hogy a Facebook egy idő után meg is szünteti azokat az oldalakat amiket nem kezelnek. A Google is igy működik, azokat a weboldalakat amiket nem frissítenek rendszeresen szépen lassan tolja le a kereső találati listáján. 

Összességében elmondható hogy a weboldal , és a közösségi oldal ápolása egyaránt fontos feladat. Mivel nap mint nap vállalkozókkal dolgozunk , tudjuk hogy nem minden vállalkozás engedheti meg magának hogy egy külön marketingest, vagy egy külön embert alkalmazzon aki egész nap csak azon dolgozik hogy tartalmakat gyártson a céges oldalakra. Ezért vagyunk mi, hogy ezt a munkát , szakszerűen gyorsan megoldjuk Ön helyett.


az adatkezelési tájékoztatót 

Érdekességek az Instagram-ról

 • Naponta közel 4 milliárd-szor nyomják meg a kedvelés gombot
 • Havi aktivitás  1 milliárd 
 • A napi aktívitás 500 millió 
 • Napi sztorik mennyisége 500 millió
 • Vállalkozások mennyisége Instán: 25 millió 
 • Férfiak és Nők aránya 52% / 48 %
 • A felhasználók 10% amerikai
 • Amerikában 60% csak fiatalok használják
 • A világ összes internetőzéjének 30% rendelkezik Instagram profillal
 • 20 év alatt 70-80% a használati arány

Megosztás ismerőssel: