A digitális kor előnye, és hátránya, hogy a személyes találkozás teljesen érvényét vesztette, helyette nagyobb figyelmet fordítanak a látogatók arra, hogy mennyire aktív egy piaci szereplő. Magyarországon kb 4 millió ember van fent aktívan a facebookon , ami a teljes lakosságra levetítve nem kis szám. 

A facebook oldal karbantartás lényege

Gyakran kérdezik meg tőlünk, mi értelme van a facebook oldalnak? Ott úgysem tudja megvásárolni a terméket, vagy nem tud árajánlatot kérni a szolgáltatásra.

Természetesen ez nem így van. A facebook oldalak egy kis marketing segítségével, nagyon sok konveziót tudnak generálni . 

A karbantartást aktivitás megőrzésre ajánlatos végezni. Heti, napi szinten, posztok képek, videók közzétéle segítségével újabb és újabb közönségeket nyithat meg a facebook világában . Az új közönség bár nem biztos hogy azonnal vásárolni fog, de folyamatos aktivitás mellett , felkelthetjük érdeklődését később egy akcióval, egy promócióval. Továbbá annyira sok a tartalom az interneten, hogy a Google algoritmusa gyakran, megnézi azt, hogy egy poszt, egy cikk, egy termék, mennyire kapott sok lájkot, megosztás a közösségi oldalon, és alapján állítja majd fel a keresési rangsort. A Google szerint az amit sokan megosztanak, vagy lájkolnak, nem lehet rossz.  

Összefoglalva mire is jó, ha aktív a facebook oldalunk?

  1. új lájkolókat szerezhetünk
  2.  meglévő lájkolókból generálhatunk ügyfeleket
  3.  keresőreoptimalizálás szempontjából is nagyon fontos, esélyünk lehet a konkunrencia megelőzésére

Hogyan legyünk sikeresek a facebookon?

Közel 100 facebook oldal után, teljesen tisztán látjuk a piacot! 

A siker 4 alapelve a következő:

  1. facebook játékok = új követők
  2. facebook karbantartás = ügyfelek figyelmének fenntartása, felkeltése
  3. facebook kiemelések= új követők bevonzása
  4. nagy aktivítás, sok megosztás = előrébb a keresőben

A facebook folyamatosan fejlődik, az algoritmus mindig változik, különböző szempontok alapján dönti el , az oldalunk és annak tartalma mennyire értékes. Új trend, hogy az aktivitás mellett méri, hogy mennyi reakció, és hozzászólás érkezett egy tartalom alá. Ezen mutatók alapján tudja, hogy mennyire értékes a tartalom. Érdemes a címek, és megnevezéseknél, már olyan figyelemfelkeltő szövegezést alkalmazni, ami kivált a megtekintőből valamilyen reakciót. 

 

 

Az idő pénz

A legtöbb vállalkozásnak azért nincs aktív a facebook oldala, mert nincs rá ideje, hogy kezelje, vagy nagyobb vállalkozások esetén, pedig nem szeretnének egy embert csak azért alkalmazni, hogy az online problémákat kezelje , aktivitást megőrizze. 

Akik velünk dolgoznak, nem csak azért szeretnek minket, mert megspórulunk neki egy zsák pénzt, de még más feladatokra is tudnak minket alkalmazni, mint pl marketing készítés, tervezés, weboldal karbantartás, webáruház karbantartás, vírusirtás, stb. 

Jó hír hogy ezen szolgáltatás nem fix havidíjas, mivel facebook oldalaként változik a munkaóra, így a költségek is lényegesebben kedvezőbbek a vállalkozók számára. Mindenki csak annyit fizet, amennyi munka ténylegesen az oldalain ellett végezve.

Facebook karbantartási óradíj.

Óradíj 2500 ft /óra 

A számlák minden hónap elején  összesítve érkeznek meg az ügyfelekhez, az előző havi munkaórák szerinti lebontásban. Mivel mi is óvjuk a környezetet, és kiemelten kezeljük az innovációt, átváltottunk e-számlára, így a számlákat emailben küldjük ki minden régi és új ügyfelünknek, ami alanyi adómentes, tehát nem rendelkezik ÁFA tartalommal.

Megbíznál minket egy feladattal? Vedd fel velünk a kapcsolatot itt


az adatkezelési tájékoztatót 

Megosztás ismerőssel: