Miért elengedhetetlenül fontos a Facebook oldal karbantartás?

Facebook oldal karbantartás

A digitális kor előnye, és hátránya, hogy a személyes találkozás teljesen érvényét vesztette, helyette nagyobb figyelmet fordítanak a látogatók arra, hogy mennyire aktív egy piaci szereplő. Magyarországon kb 4 millió ember van fent aktívan a facebookon , ami a teljes lakosságra levetítve nem kis szám. 

A facebook oldalak sokkal több munkát igényelnek, mint egy hagyományos weboldal. Ha szeretnénk vele fejlődni, akkor foglalkozni kell vele, ezért hoztuk létre a facebook oldal karbantartás szolgáltatásunkat. Ezt már töredék áron kínáljuk az ügyfeleknek . Görgessen és nézze meg árainkat!

2021-ben még fontosabb az aktivítás megtartása, mivel a Facebook algoritmusa is sokat változott. Azokat az oldalakat amelyeket sokáig inaktív módban vannak, sajnos korlátozza az elérést, rosszabb esetben pedig a nyilvánosság számára sem lesz látható az oldal. Az aktív oldal nem csak az az elérés miatt fontos, hanem ez egy tükörképe a vállalkozásnak! Az emberek informálódnak Facebookon is , és ha egy elhanyagolt oldallal találkoznak, sajnos hajlamosak abból következtetéseket levonni, a vállalkozással kapcsolatban, pedig a legtöbb esetben nem kellene.

A facebook oldal karbantartás lényege

Gyakran kérdezik meg tőlünk, mi értelme van a facebook oldalnak? Ott úgysem tudja megvásárolni a terméket, vagy nem tud árajánlatot kérni a szolgáltatásra.

Természetesen ez nem így van. A facebook oldalak egy kis marketing segítségével, nagyon sok konveziót tudnak generálni . 

A karbantartást aktivitás megőrzésre ajánlatos végezni. Heti, napi szinten, posztok képek, videók közzétéle segítségével újabb és újabb közönségeket nyithat meg a facebook világában . Az új közönség bár nem biztos hogy azonnal vásárolni fog, de folyamatos aktivitás mellett , felkelthetjük érdeklődését később egy akcióval, egy promócióval. Továbbá annyira sok a tartalom az interneten, hogy a Google algoritmusa gyakran, megnézi azt, hogy egy poszt, egy cikk, egy termék, mennyire kapott sok lájkot, megosztás a közösségi oldalon, és alapján állítja majd fel a keresési rangsort. A Google szerint az amit sokan megosztanak, vagy lájkolnak, nem lehet rossz.  

Összefoglalva mire is jó, ha aktív a facebook oldalunk?

 1. új lájkolókat szerezhetünk
 2.  meglévő lájkolókból generálhatunk ügyfeleket
 3.  keresőreoptimalizálás szempontjából is nagyon fontos, esélyünk lehet a konkunrencia megelőzésére

Hogyan legyünk sikeresek a facebookon?

Közel 100 facebook oldal után, teljesen tisztán látjuk a piacot! 

A siker 4 alapelve a következő:

 1. facebook játékok = új követők
 2. facebook karbantartás = ügyfelek figyelmének fenntartása, felkeltése
 3. facebook kiemelések= új követők bevonzása
 4. nagy aktivítás, sok megosztás = előrébb a keresőben

A facebook folyamatosan fejlődik, az algoritmus mindig változik, különböző szempontok alapján dönti el , az oldalunk és annak tartalma mennyire értékes. Új trend, hogy az aktivitás mellett méri, hogy mennyi reakció, és hozzászólás érkezett egy tartalom alá. Ezen mutatók alapján tudja, hogy mennyire értékes a tartalom. Érdemes a címek, és megnevezéseknél, már olyan figyelemfelkeltő szövegezést alkalmazni, ami kivált a megtekintőből valamilyen reakciót. 

 

 

Facebook oldal 2023 karbantartási árak

A lenti listában található árak csak facebook oldal kezelére ,karbantartásra vonatkozik. A lenti árak a visszavonásig érvényesek, és csak facebook oldal karbantartásra vonatkoznak, hirdetések készítésére nem. A facebook oldal karbantartást már nagyon kedvező árakon igénybe vehetik régi és új ügyfeleink.

Facebook oldal kezelési árak

Tartalom megosztás

Tartalom típusok

Megjelenési dátumok

Posztok száma hetente

Elégedett lesz , ebben biztosak vagyunk


Heti 1 poszt

17000 ft+áfa

/hó

hozott anyagból

képek, cikkek, videók, események, promóciók

megbeszélés alapján, minden nap tervezett időpont

1

Heti 2 poszt

22000 ft+áfa

/hó

vegyes anyagból

képek, cikkek, videók, események, promóciók

megbeszélés alapján, minden nap tervezett időpont

1

Heti 1 poszt+komment kezelés

35000 ft+áfa

/hó

hozott anyagból

képek, cikkek, videók, események, promóciók

megbeszélés alapján, minden nap tervezett időpont

7

Napi 2 poszt

+komment kezelés

50000 ft+áfa

/hó

vegyes anyagból

képek, cikkek, videók, események, promóciók

megbeszélés alapján, minden nap tervezett időpont

14

*hozott anyag: pl webáruházak esetén, a meglévő termék lista, vagy hozott anyagnak számít pl amikor az ügyfél átküldi a saját maga által elkészített anyagot, szöveget, képeket, videókat, amit minden nap pontosan szeretne a facebook oldalon látni.

*vegyes anyag: mikor a fenti hozott tartalmat, keverjük egyedileg gyártott tartalmakkal. Az egyedi tartalmakat mindig a cég profiljából, a facebook célközönséghez igazítva készítjük. Ilyen pl egyedi képek, videók, posztok.

Az idő pénz

A legtöbb vállalkozásnak azért nincs aktív a facebook oldala, mert nincs rá ideje, hogy kezelje, vagy nagyobb vállalkozások esetén, pedig nem szeretnének egy embert csak azért alkalmazni, hogy az online problémákat kezelje , aktivitást megőrizze. 

Akik velünk dolgoznak, nem csak azért szeretnek minket, mert megspórulunk neki egy zsák pénzt, de még más feladatokra is tudnak minket alkalmazni, mint pl marketing , tervezés, weboldal karbantartás, webáruház karbantartás, vírusirtás, stb. 

Mivel mi is óvjuk a környezetet, és kiemelten kezeljük az innovációt, átváltottunk e-számlára, így a számlákat emailben küldjük ki minden régi és új ügyfelünknek, ami alanyi adómentes, tehát nem rendelkezik ÁFA tartalommal.

Facebook oldal karbantartás garancia?

Természetesen  van garancia , ami az alábbi részeket tartalmazza!

 • Titoktartás
 • Megbeszélt ütemben a megbeszélt módon kerülnek posztolásra a tartalmak
 • Relevancia 
 • Pontosság

Megbíznál minket egy feladattal? Vedd fel velünk a kapcsolatot itt

  Megosztás ismerőssel: