Marketinges csatolása vállalkozáskezelőhöz , és üzleti oldaladhoz

A marketingesnek hozzáférésre van szüksége hogy tudjon a nevedben posztokat, hirdetéseket létrehozni, illetve engedéllyel kell rendelkeznie hogy a nevedben hirdessen. Az alábbi pár lépés bemutatja hogyan lehet gyorsan hozzáadni gyorsan marketingest .

Lépések

0. lépés hozz létre egy vállalkozás kezelőt. Ezen a linken tudod ezt megtenni https://business.facebook.com/overview

  1. lépés Kattintsunk a bal oldali menüben az oldalak részhez,majd a lenti kép szerint adjuk hozzá vállalkozáskezelőnkhöz azt a facebook oldalt amiről hirdetéseket akarunk létrehozni.

 

Ha elkezdjük gépelni az oldal nevét, fel fogja hozni a lehetőségek között, itt kiválasztjuk majd oldal hozzáadása gombbal hozzáadjuk.

2.lépés a hirdetési fiók létrehozása. Ha már él ilyen hirdetési fiók akkor lépjen a következő lépésre.

3.lépés a bal oldali menüsorból az Emberek részre kell kattintani, majd a +Ember gomra kell kattintani

 

4.lépés . Email cím megadása. Azt a mail címet kell megadni, amivel használja a személyes Facebookját. A következő oldalon a zöld ikonnal jeleztük azokat a részeket amiket feltétlen megkell adni hogy a marketinges zavartalaul tudjon dolgozni a vállalkozáskezelőben.

 

5.lépés . A Tovább gombra kattintás után a meghívott felhasználót jogosultságokkal látjuk el. Ami innen nagyon fontos nekünk elsősorban az Oldalak rész alatt van. Oda kattintva meglévő oldalainkhoz tudjuk hozzárendelni a felhasználót. Válasszuk ki a korábban hozzáadott oldalt, a lenti kép szerint minden pipát jelöljünk ki.

Ugyanígy navigáljunk itt a hirdetési fiókok részhez, és a csatolt minta szerint mindent pipáljunk ki.

 

 

Megosztás ismerőssel:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments