Google Ads: Fizetési beállítások, számlázás

Ahogyan előző cikkünkben már részleteztük, az alacsony egyenleg, és Google Ads egyenlegfeltöltés részleteit, ebben a cikkekben is a fizetési beállításokról lesz szó. Vannak hirdetők, akik  online marketing ügynökséggel dolgoznak együtt, akik ezeket a beállításokat már teljesen egészében elvégzik,és vannak olyan hirdetők, akik maguk szeretnék megpróbálni az első kampányuk elindítását.

Navigáljunk a fizetési beállítások oldalra a beállítások elvégzéséhez. Katt ide

Ha ez megtörtént az alábbi beállításokkal tudunk részletesebben foglalkozni:

Az összegzés rész alatt az összes beállításhoz hozzáférünk. Láthatjuk az aktuális egyenleget, a ” Befizetés” gomb segítségével, akár azonnal fel is tudjuk tölteni a számlánkat. A fizetés részleteit itt már leírtuk. 

Tranzakciók, Számlák lekérdezése

Navigáljon a tranzakciók menüpontra, vagy kattintson ide!

Alap beállításként a részletesen lebontást fogjuk látni, a kampányok teljesítményének függvényében. Ha nekünk a Google által kiállított számlára lenne szükségünk a “Minden tranzakció” menüpontot, állítsuk át “ÁFA” opcióra. Így már csak azokat a tevékenységeket fogjuk látni, amiben számla kiállítása történt. Ha régebbi számlára lenne szükségünk akkor adjunk meg dátum opciót tetszés szerint.

Részletesen kifogunk térni a Google által adott számla, itthoni adóvonzatára, elszámolására.

Fizetési Módozatok

A Google Ads kampánykezelés főbb fizetési módozatai, az átutalásos fizetés, ami több nap múlva íródik jóvá az egyenlegbe, és az azonnali kártyás befizetés, ami azonnal látható az egyenlegben! Ha nincsen fizetési mód beállítva, alapértelmezett beállítás az átutalásos befizetés lesz. Ha nem szeretnénk időt vesztegetni minden hónapban az utalással, akkor lehetőség van kártyaszám megadásra, amit a Google megfog terhelni azzal az összeggel, amit reklámköltségre fordítunk. A Google biztonságosan fogja tárolni kártya adatait, és csak annyi összeggel fogja megterhelni a kártyát, amennyit Ön a befizetés alatt összegként megad.

Hitelkártya hozzáadásra kattintson erre a linkre! 

Fizetési, Számlázási beállítások megadása, módosítása

Navigáljon a Beállítások opcióra, vagy kattintson ide!

A fizetési beállítások nagyon fontosak, mivel ezeket a befizetéseket el is kell könyvelni , ezért nagyon fontos, hogy minden opciót helyesen adjunk meg, és adatváltozás esetén,azonnal módosítsuk itt is az adatokat.

Ha a leírás alapján sem sikerült megfelelően beállítani amit szeretnénk, érdemes szakember segítségét kérni. Amennyiben a problémája még nem oldódott meg , írjon nekünk egy emailt az info@reklamszervezes.hu email címre, vagy lépjen velünk kapcsolatba egyéb módokon, ide kattintva!

Hasonló érdekes cikkek:

 

Megosztás ismerőssel:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments