Google Ads: Költségkeret által korlátozva

A Google Ads rendszerében ezek a hibaüzenetek azt jelzik, hogy bár még érdeklődőt tudna hozni a Google a hirdető hirdetéseire, a költségkeret megakadályozza ezt, így releváns ügyfelektől eshetünk el.

Hamar megtudjuk oldani ezt a problémát, ha a költségkeretet emeljük, az ajánlott szintre, hogy a Google Ads, egész nap tudja a hirdetéseit korlátozás nélkül futattni.

Érdemes méréseket folytatni a weboldalon, mert ha vannak olyan hirdetéscsoportok, kampányok, amelyek nagyon jól teljesítenek, több konverzió, több ügyfélt generál számunkra, akkor kisebb költségvetésű vállalkozásoknak is az a javasolt,  hogy a költségkeretet úgy szabályozza,vagy úgy növelje, hogy azon kampányokat amelyek legtöbb ügyfelet, legtöbb árajánlatkérést, eladást generálták, növelhetjük a Google Ads által ajánlott szintre.

A hagyományos A/B tesztek is jól fogják mutatni, mivel érdemes tovább folytatni.

Hogyan lehet megállapítani mi az ideális költségkerete egy kampánynak?

Amikor ilyen speciális üzenetet kap hogy “Költségkeret által korlátozva”, akkor a Google Ads rendszere, fog adni egy javaslatot, arra vonatkozóan, hogy mennyi lenne az ideális összeg, ennek a kampánynak, az egész napos teljesítmény kihasználása érdekében.

A legfőbb szempontok amiket figyelembe fog venni

  • múltbeli kampányteljesítmények
  • a kampány jelenlegi költségkeretének összege
  • kulcsszó lista
  • kampányok célzási beállításai

Ha szeretne Google Partner szakember segítségét kérni, akkor kattintson a kapcsolat gombra, és vegye fel velünk a kapcsolat.

Megosztás ismerőssel:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Reklám fontossága

Kövessen minket újdonságokért

Aki kedvel minket Facebookon, biztosan nem marad le , az újdonságokról.