Google Ads: Alacsony egyenleg

Gyakori hirdetők már rutinosan mozognak a Google Ads kezelőfelületén , viszont akik még most kezdik azok számára készült ez a kis cikk az alacsony egyenlegről.

Amikor ezt az üzenetet kapjuk:

A hirdetések rövidesen nem fognak megjelenni, mivel kimerül a fiók egyenlege. Ha továbbra is futtatni szeretné a hirdetéseket, töltse fel befizetéssel a fiók egyenlegét.

Mit tegyünk ha lemerült az egyenleg a Google Ads kampányunkban?

A Google Ads rendszerében amikor az egyenleg alacsony, akkor a Google értesítést küld számunkra, amiben figyelmeztet, hogy az egyenleg alacsony! Természetesen ezt megteszi még az egyenleg teljes kimerülése előtt is. Amennyiben nem kap emailt, lépjen be a fiókjába, és állítson be értesítést.

Hol tudom megtekinteni a jelenlegi egyenlegemet a Google Ads rendszerében?

Csak akkor fog tudni megtekinteni egyenleget, hogy ha van megfelelő jogosultsága! Ehhez szükség van a tulajdonostól engedélyre.

Kattintson erre a linkre.

Hogyan tudok egyenleget felölteni?

Minden google reklámot használó ügyfél egyedi magánbankszámla számot kap, amire pénzt lehetséges befizetni átutalással.

Ez így néz ki formailag:

Banki utalási adatok
Bank neve :Citibank Zrt
Egyedi virtuális bankszámlaszám : ez mindenkinek egyedi
Címzett : Google Ireland Limited

 

Ezek mellett van még lehetőség kártyás befizetésre is. Ebben az esetben meg kell adni a Google számára, azt a bankkártya adatot, amiről a reklám költségek teljesítve lesznek.

Mit tegyek ha hamar elfogyott a pénz ?

A Google Ads Kampánykezelés  során a mi ügyfeleinknek ezzel nem kell foglalkoznia , mivel előzetes egyeztetések során felmérjük milyen költségkerettel szeretne hirdetni, és ehhez igazítjuk a kampányokat. Amennyiben nincsen szakembere aki betudná állítani, számolja ki elsőnek, havonta mennyi szánt reklám költségekre, ezt az összeget, ossza el a megjelenési napok számával. Pl havonta 50.000 ft-ot szeretnék Google reklám-ra költeni, és minden nap mehet reklám beleértve a szombat, vasárnapot is, akkor átlagosan 30 nappal ossza el az 50.000 ft-ot , így megkapja a napi költségkeretet ami 1666 ft lesz.

Ha szeretne többet megtudni , a Google Ads fizetési felületéről, kattintson ide

Hasonló érdekes tartalmak:

Megosztás ismerőssel:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Reklám fontossága

Kövessen minket újdonságokért

Aki kedvel minket Facebookon, biztosan nem marad le , az újdonságokról.