Chatbot és annak használata weboldalon , chatbot marketing alapok

A chatbot lényegében nem más mint egy előre leprogramozott kérdésekre válaszoló robot, aki helyetted dolgozik a weboldalon, és minden ügyfelet leszólít helyetted, pl hogy miben tudna segíteni. Mint pl ha bemész egy boltba de még tanácstalan vagy, akkor is megkérdezi az eladó hogy miben tudna neked segíteni. A weboldalon az eladód jelen esetben a chabot lesz. Szabadon formálható milyen kérdéseket tegyen fel, milyen arculati elemekkel legyen diszítve, milyen betöltési szabályok szerint lépjen életbe. Chatbot szolgáltató nagyon sokféle létezik, zömében az ingyenestől a fizetős megoldásokig, mindenki szabadon válaszhat pénztárcája szerint .

Chatbot előnyei:chatbot

  • Intelingens kommunikáció
  • Irányított, tervezett beszélgetés
  • Automatizált folyamatok
  • Hatékony bevételgenerálás

Müködési platform

A legnépszerűbb alkalmazásban, a Messengerben , vagy Viberen tud nekünk extra bevételt termelni.

Mennyit tud nekünk ez hozni a konyhára?

A bevételek a vállalkozás tevékenységétől, a chatbot beállításoktől függenek leginkább. Átlagos 30%-50% között mozog , de egyes célcsoportokban 100%-ban több konverziót generál a weboldal mint előtte.

Mennyibe kerül egy chatbot feliratkozó?

Kb 10-30 ft között, tevékenységtől függően

Kell ezt hirdetni is?

Igen lehet hirdetéseket létrehozni, kifejezetten olyan kampányokkal ami azt célozza, hogy a legtöbb ember feliratkozóvá válhasson.

Chatbot robotok:

ManyChat

Chatfuel

Collect Chat

Te is szeretnél a weboldaladra chatbot-ot, de nem tudod hogyan kezdj hozzá? Keress meg minket bizalommal, segítünk egy hatékony chatrobot felépítésében.

Megosztás ismerőssel:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments