Letiltott Facebook fiók, és a vele együtt nyakadba szakadó teher

Elég sok Facebook fiókot kezelünk, és is velünk előfordult nem is egyszer hogy a kezelői fiókunkat a Facebook egyszer csak blokkolta. Úgy gondolta hogy a fiókban olyan tevékenység zajlik, ami káros lehet a hirdetőkre, vagy a hirdetést megtekintőkre. Nem értettük , írtunk nekik, feloldották majd 1 héttel később megint tiltották

Próbáltunk benne felfedezni a logikát , de sajnos nem sikerült megfejteni . Egyszer csak úgy gondolja ez a csodálatos Facebook hogy nem hirdethetsz nála. Aztán felülvizsgálatot kérsz, jön az email, elnézést kérés, és megint letilt 7 nap múlva. És ilyenkor kezded magad egy nagyon kiszolgáltatott helyzetben érezni, mivel hirdetnél, de nem tudsz. Mivel nincs semmilyen konkurense, ezért gyakorlatilag ő úgy és olyan formában irányítja majd a piacot , ahogy szeretné.

De konkrétan miért van ez?

Nem emberek tiltanak, megnyugtatunk mindenkit. Egy algoritmus dolgozik háttérben, aki letilt azért ha épp nem tudja a kártyát megterhelni, de letilt épp olyan dolog is , amit sosem fogsz megtudni miért történt. A Facebook szabályzatát , elejétől a végéig elolvastuk, és mindent betartottuk végig. Sosem volt tiltásunk sem, a hirdetések és az egész fiók mindig a szabályzatuknak megfelelően lett kialakítva.

Mit tegyünk ha letiltott a Facebook?

  1. nézd meg mi a problémája
  2. olvasd el a Facebook súgót ( látja hogy elolvasod,vagy csak megnyitod és kilépsz. Azok akik elolvassák hamarabb kapják vissza a fiókukat)
  3. írj nekik chaten 
  4. használj olyan üzenetet, amit te is szívesen olvasnál ( mivel jó eséllyel emberi szempár fogja elolvasni a kapcsolatfelvételi kérelmed, jó ha udvarias vagy, és rögtön a lényegre térsz)
  5.  vársz, aztán majd jön valami

Hol tudok nekik írni?

Katt a lenti linkre, válaszd ki a hirdetési fiókot, majd írd le a problémát

Sikertelen fizetés miatt letiltott fiók

Szokatlan tevékenység miatt letiltott fiók

Mit írjak nekik?

Olyat kell nekik írni, amit te is szívesen olvasnál, ha Facebook dolgozó lennél. Írd le nekik milyen szuper kis oldal ez, és milyen rossz hogy most nem tudsz hirdetni. Tegyél a levélben valami ígéretet, pl hogy elolvastad a szabályzatot, és aszerint mindent megteszel majd hogy a fiókod szabályosan működjön. És a végére tegyél egy kis mézesszallagot, írd bele mennyi pénzt akarsz elhirdetni itt az évek alatt.És mindezt tedd angolul, gyorsabb, jobb a támogatás

 

 

 

 

Megosztás ismerőssel:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Reklám fontossága

Kövessen minket újdonságokért

Aki kedvel minket Facebookon, biztosan nem marad le , az újdonságokról.