Google Ads: A cél nem működik

Ha van Google Ads fiókunk, akkor gyakran szembesülhetünk azzal a hibával , amit a Google “nem működik a cél” hibaként használ.

A céllal kapcsolatos követelményeket nagyon fontos betartani, mivel fontos hogy a hirdetések olyan weboldalra irányítsuk, amelyek biztonságosak, elérhetőek, hasznosak, és könnyen kezelhetőek.

A leggyakoribb hiba, hogy olyan hirdetésünk van aktiválva a rendszerben, ami olyan oldalra mutat, ami nem létezik, vagy átirányít.Hibaként fordulhat elő az is, ha SSL tanúsítványt állítottunk be az oldalunkon, viszont a hirdetések, még a HTTP verzióra mutatnak.

Nincs más teendő, javítsunk a hirdetés tartalmán, majd küldjük el felülvizsgálatra.

Vannak olyan weboldalak amelyeken  olyan szkriptek működhetnek ami zavaró hatással lehetnek a weboldal biztonságos működésére, esetleg nem szabványos betöltést generálnak, eltérő böngészőkben. Ilyen esetben meg kell keresni azt a szkriptet, ami a hibát okozza , majd elküldnek felülvizsgálatra a hirdetést.

Ha a hiba továbbra is fennáll érdemes felvenni a kapcsolatot a Google Ads ügyfélszolgálattal ezen a linken.

Ha professzionális Google Ads szakembert keres, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi garantáltan a legjobb áron eltudjuk vállalni Google Ads fiókjának kezelését.

Megosztás ismerőssel:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Reklám fontossága

Kövessen minket újdonságokért

Aki kedvel minket Facebookon, biztosan nem marad le , az újdonságokról.