Flash oldalaknak annyi,aki nem váltott az tényleg tegye meg

Röviden, és tömören. A Google kinyírja a Flash-t, ezzel lezárul egy korszak. 

Érdemes komolyan venni a dolgot mivel , a keresési találatok közzül is eltávolíthatják oldalunkat ha támogatja a flash tartalmakat. Akinek Flash tartalmú oldala, az készüljön fel minden rosszra. Az organikus forgalom visszaesése mellett, a kereső hirdetéseket is nyugodtan ellehet felejteni. Korábbi cikkünkben kifejtettük miért fontos hogy az oldal naprakész legyen, és ne kapjon vírusok vagy rosszindulató kódok miatt elutasítást.

A Flash mivel nagyon lassú, akku, és memóriafaló, még nagyon közkedvelt gyenge biztonsági részei miatt kiber bünözői körökben. Emiatt várható hogy a Google nem fogja engedélyezni a flash oldalakon a Google Ads hirdetések futtatását, és azokat sem lehet majd az Ads rendszereiben reklámozni. Ez rossz hír azoknak a vállalkozóknak, akik hirdetői forgalmukat így kapták flash oldalukra, és rossz hír azoknak a régi játékfejlesztőknek, akik anno netes játékok millióit fejlesztették ezen rendszerre, mivel oldaluk csődbe fog menni a közeljövőben.

Az index.hu cikke szerint a Firefox ,Chrome már 2016-tól megvált tőle, a magát a technológiát gondozó Adobe pedig 2017-ben jelentette be, hogy 2020-tól vége. Elég időt kap mindenki az átállásra.

Összefoglalva, lassú, memóriaigényes, és nem biztonságos. Régen a html oldalak fénykorában egy flash oldal high-tech-nek számított, most viszont borzasztó elavult.

Mit javaslunk azoknak akiknek ilyen oldala van, és szeretnének keresőben  megjelennik organikusan vagy fizetett módon?

Hogy azonnal, tényleg időt, és energiát nem sajnálva, megkell kezdeni az oldal átépítését egy dinamikus rendszerre, pl WordPress, vagy Drupal. Ha segítségre lenne szüksége Flash oldalakról való átálással kapcsolatban, keressen minket emailben, vagy telefonon.

Ha mi készítjük a weboldalát , nem csak garanciát élvez az oldal, de még az online marketing munkadíj is kedvezőbb lesz .

Megosztás ismerőssel:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Reklám fontossága

Kövessen minket újdonságokért

Aki kedvel minket Facebookon, biztosan nem marad le , az újdonságokról.