Rólunk

Home / Rólunk

2006 az indulás

Elindult első weblapunk, ami még html alapokon működött. A vállalkozások ekkor még csak ismerkedtek az online jelenléttel, nem fordítottak kellő figyelmet a minőségi online elérhetőség kialakítására.

2008 

Elkészültek az első php honlapok, még nem CMS alapokon. Árban ezek még húzósak voltak, mert nem nagyon csinálta még senki, és nem volt rá kész kifejlett rendszer

2009

A Google átvette a hatalmat Magyarországon,így az elkészült honlapokat már úgy készítjük, hogy Google barát legyen. Ebben a korszakban még a flash weblapok korát éltük, ami külsőleg nagyon megnyerő volt, bár a Google akkor sem szerette igazán

2013

A folyamatos tapasztalatok azt mutatták, hogy az embereknek, jobban tetszik a CMS rendszer, mivel azt tudják otthonról kezelni. Elkezdtük specifikusan CMS rendszereket kitapasztalni, egyedi fejlesztéseket gyártani! 

2015

Immár több munkatárssal de folyamatosan , törtetve, azon vagyunk , hogy minden kis és nagy vállalat, elérhető áron szerezzen weblapot,webshopot, és ezt nálunk online marketinggel fűszerezhesse! A cél nem az egyszeri munka, hanem a folyamatos együtt eltöltött évek halmozása, és ajánlások begyűjtése! 

Jelvények: