Remarketing hirdetések

Home / Remarketing hirdetések

 

Miért érdemes Remarketing hirdetést választania?

Több ügyfelet szerezhet magának:

Hirdetésével olyan látogatóknak jelenhet meg ,akik az Ön termékét keresik az interneten.

Ha nem költött nálunk az ügyfél 

A weboldalunkra érkező látogató megnézte termékeinket, szolgáltatásainkat, de nem tett interakciókat, a remarketing segít, hogy ne veszítsük el az ügyfelet, hiszen más oldalakon is folyamatosan minket fog látni

A megfelelő  időben:
A remarketing nagyon hasznos funkció hirdetések során hiszen megpróbálja az ügyfelet visszaírányítani oldalunkra, hogy ne a konkurenciánál költse el pénzét.

Célozzon adott réteget:

A google hirdetés azért jobb más hirdetési formátumoktól ,mert lehetőségünk van megcélozni az adott vásárlói réteget ha szeretnénk. Többféle lehetőséget kapunk, célozhatunk, kor, nem, terület, érdeklődési kör, böngésző típusa ,eszköz típusa, piaci szegmens szerint.

 

Mennyibe kerül a remarketing hirdetés?

A havi költségek két díjból tevődnek össze. A hirdetés kezelési munkadíjból, illetve a Google számlájára feltöltött összegből, ami bármilyen nagyságrendű összeg lehet.

Remarketing hirdetési költség:

A Google rendszerében minden hirdetőnek van egy virtuális “számlája” , ahová feltudja tölteni a havi hirdetésre szánt összeget. Ez alapján az adott hónapban ezt az összeget tudjuk felhasználni hirdetési céljaink megvalósítására. Akkor fizetünk ha valaki hirdetésre kattint.

Hirdetés kezelési díj:
A Google keresőben történő hirdetési kezelési díjunk havonta 15000 ft Ezért cserébe Önnek a legmegfelelőbb hirdetései stratégiát alkalmazzuk kampányai során, illetve  folyamatosan optimalizáljuk a fiókot, cseréljük a hirdetéseket, hogy a legjobban teljesítőket láthassák a leendő ügyfelek.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_testimonial author=”Gestatio” job_title=”Vezető” company_name=”Gestatio Bt.” url=”gestatio-heizer.hu” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#15b500″ background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Évekig a jól megszokott újsághirdetési módszert használtuk! A reklám szervezés csapata által lényegesen több ügyfelünk látogat meg minket mióta interntetes kampányokat is alkalmazunk!