Youtube hirdetések

Home / Youtube hirdetések

 

Miért érdemes Youtube hirdetést választania?

Több ügyfelet szerezhet magának:

Hirdetésével olyan látogatóknak jelenhet meg ,akik az Ön termékét keresik az interneten.

Ha nem érkezik látogató, akkor nincs költség sem:

Nem számít, hogy havi szinten mennyit költ Youtube reklámokra, ha 5000 ft-ot költ havonta akkor sem fizet csak a valós megtekintésekért.

A megfelelő helyen és időben: 

 A Youtube videók célzása hasonló, mint a Google hirdetéseké, nagyon jól megtudjuk szabni ,hogy milyen módon jelenjen meg a hirdetésünk illetve ,hogy milyen célközönség láthassa majd. A youtube videóknál is van remarketing, ami azt a közönséget célozza, aki már valamilyen formában találkozott a termékünkel.

Célozzon adott réteget:

A google hirdetés azért jobb más hirdetési formátumoktól ,mert lehetőségünk van megcélozni az adott vásárolói réteget ha szeretnénk. Többféle lehetőséget kapunk, célozhatunk, kor, nem, terület, érdeklődési kör, böngésző típusa ,eszköz típusa, piaci szegmens szerint

Olcsó márkaismertség növelés: 
A youtube videós hirdetéseknek van két fajtája ,amit gyakran alkalmaznak hirdetők, különböző marketing célokra. Az egyik egy viszonylag hosszabb videó feltöltés, amiből a látogatónak legalább 30 másodpercet megkell néznie, hogy azt nekünk a Google felszámolja költségként. 29 másodperc az még nem költség, tehát ha valaki hamarabb átugorja a videót, azért nem kell majd fizetnünk. A másik tipusa  kicsit erősebb, mert ott a videó 5- 6 másodperc hosszú lehet, viszont át sem lehet ugrani, kötelező megnézni.

 

Mennyibe kerül a Youtube hirdetés?

A havi költségek két díjból tevődnek össze. A hirdetés kezelési munkadíjból, illetve a Google-Youtube számlájára feltöltött összegből, ami bármilyen nagyságrendű összeg lehet.

Youtube hirdetési költség:

A Youtube rendszerében minden hirdetőnek van egy virtuális “számlája” , ahová feltudja tölteni a havi hirdetésre szánt összeget. Ez alapján az adott hónapban ezt az összeget tudjuk felhasználni hirdetési céljaink megvalósítására. Akkor fizetünk ha valaki a szalaghirdetésre kattint, vagy megtekint a videóból 30 másodpercet.

Hirdetés kezelési díj:
A Google keresőben történő hirdetés kezelési díjunk havonta 15000,- Ft. Ezért cserébe Önnek a legmegfelelőbb hirdetési stratégiát alkalmazzuk kampányai során, illetve a folyamatosan optimalizáljuk a fiókot, karbantartjuk, hogy a hirdetései sok pénzt kereshessenek Önnek.

+36303680070