Képes hirdetések

Home / Képes hirdetések

Miért érdemes Képes hirdetést választania?

Több ügyfelet szerezhet magának:

Hirdetése olyan látogatók előtt jelenhet meg, akik az Ön terméke után érdeklődnek az interneten.

Nem hagyja elveszni az ügyfelet:

Már biztosan Ön is kattintott interneten képes hirdetésre, olyan termék iránt, ami Önt érdekelte.

A megfelelő helyen és időben:
Ha a konkurenciának megéri , akkor Önnek is. Mérlegeljen, és szorongassa meg a konkurenciát. Jelenjen meg minden nap, vagy válasszon egyedi hirdetés ütemezést, napokra , hetekre, órákra.

Képes hirdetés célzása:

A google hirdetés keretében a képes hirdetések több millió oldalon jelennek meg naponta, több millió látogató előtt. Célozza meg ezek közül milyen célcsoport, az ami az Ön termékére legjobban érdeklődő lesz. Nem, kor, terület, érdeklődési körök alapján.

Mennyibe kerül a képes hirdetés?

A havi költségek két díjból tevődnek össze. A hirdetés kezelési munkadíjból, illetve a Google számlájára feltöltött összegből, ami bármilyen nagyságrendű összeg lehet.

Google Képes hirdetési költség:

A Google rendszerében minden hirdetőnek van egy virtuális “számlája” , ahová feltudja tölteni a havi hirdetésre szánt összeget. Ez alapján az adott hónapban ezt az összeget tudjuk felhasználni hirdetési céljaink megvalósítására. Akkor fizetünk ha valaki hirdetésre kattint.

Google Hirdetés kezelési díj:
A Google keresőben történő hirdetés kezelési díjunk havonta 15000 ft . Ezért cserébe Önnek a legmegfelelőbb hirdetései stratégiát alkalmazzuk kampányai során, illetve a folyamatosan optimalizáljuk a fiókot, cseréljük a hirdetések, hogy a legjobban teljesítőket láthassák a látogatók.

Évekig a jól megszokott újsághirdetési módszert használtuk! A reklám szervezés csapata által lényegesen több ügyfelünk látogat meg minket mióta interntetes kampányokat is alkalmazunk!

Képes hirdetésekről röviden

A képes hirdetéseket nem csak a nagy cégek alkalmazzák márka építésre, hanem a kisebb vállalkozások is, mert rengeteg releváns látogatót tudunk a weboldalra csalni vele. Fő előnye , hogy a Google jól ismeri a felhasználók szokásait, és célirányosan a partner oldalakon , célzott ,személyre szabott reklámokat fog  megjeleníteni. Lényegesen olcsóbb kattintási költségekkel kell számolnunk, mint a kereső hirdetéseknél.