Miért érdemes Google hirdetést választania?

Több ügyfelet szerezhet magának:

Hirdetése olyan látogatóknak jelenhet meg, akik az Ön termékét keresik az interneten.

Ha nem érkezik látogató, akkor nincs költség sem: 

Nem számít, hogy havi 10.000 Ft vagy 100.000 Ft hirdetési költés áll rendelkezésére, kezdje el azonnal, nincs kockázat, hiszen csak a valós látogatókért fizet.

A megfelelő helyen és időben: 
Jelenleg meg akkor amikor Önnek leginkább megfelelő, kiválaszthatja melyik napokon jelenjen meg a hirdetés!
Ha a konkurenciának megéri , akkor Önnek is. Mérlegeljen, és szorongassa meg a konkurenciát

Célozzon adott réteget:

A google hirdetés azért jobb más hirdetési formátumoktól,mert lehetőségünk van megcélozni az adott vásárolói réteget ha szeretnénk. Több féle lehetőséget kapunk, célozhatunk, kor, nem, terület, érdeklődési kör, böngésző típusa ,eszköz típusa, piaci szegmens szerint

Mennyibe kerül?

A havi költségek két díjból tevődnek össze. A hirdetés kezelési munkadíjból, illetve a Google számlájára feltöltött összegből, ami bármilyen nagyságrendű összeg lehet.

Google hirdetési költség:

A Google rendszerében minden hirdetőnek van egy virtuális “számlája” , ahová feltudja tölteni a havi hirdetésre szánt összeget. Ez alapján az adott hónapban ezt az összeget tudjuk felhasználni hirdetési céljaink megvalósítására. Akkor fizetünk ha valaki hirdetésre kattint. 

Hirdetés kezelési díj:
A Google keresőben történő hirdetés kezelési díjunk havonta 12.700 ft. Ezért cserébe Önnek a legmegfelelőbb hirdetési stratégiát alkalmazzuk kampányai során, illetve folyamatosan optimalizáljuk a fiókot, cseréljük a hirdetéseket, hogy a legjobban teljesítőket láthassák a leendő ügyfelek.

Évekig a jól megszokott újsághirdetési módszert használtuk! A reklám szervezés csapata által lényegesen több ügyfelünk látogat meg minket mióta interntetes kampányokat is alkalmazunk!

Nőgyógyászati Magánrendelő

Tulajdonos, Gestatio Bt

Ügyfélszolgálat (Hétfőtől-Szombatig)

Tegye fel kérdését most!

+36303680070

Várjuk megkeresését, vegye fel velünk a kapcsolatot

10 + 9 =

Most ingyenes weboldal hatékonysági vizsgálat!