Árukereső reklám

Home / Árukereső reklám

 

Árukereső, árgép hirdetések

Lehetősége nyílik általunk árukereső oldalon megjelenni termékével. Webfejlesztő munkatársaink mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy Ön Árukereső, Árgép hirdetéseket tudjon megjeleníteni .Teljesen naprakészen tartjuk az xml forrást, és folyamatos elérést biztosítunk  , hogy Ön meg tudjon jelenni az árlistázó oldalakon. A szolgáltatás ára tartalmazza az egyszeri készítési díjat, illetve a havídíjat is.

Az alábbi oldalakra tudjuk biztosítani XML forrását:

 

Mennyire nyomon követhető?

 

  • havi statisztika a kampányokról
  • teljes hozzáférés

Hogyan kerülhetek fel az árukeresőre?

Az árukereső , árgép, olcsóbbat.hu egy árlistázó oldal , amire bárki felkerülhet ha van egy webáruháza, ami rendelkezik xml kimenő forrással. Ha Önnek nincsen ilyen xml forrása, mi szívesen csinálunk , ha minket bíz meg a munkával. Az xml forrást az arukereső igényeinek megfelelően elkészítjük, optimalizáljuk. Önnek csak annyi dolga van ,hogy eldöntse mennyi pénzt szánna reklámra , mi teljes ügyintézést biztositunk a folyamat során.

Miért jó az árlistázó oldal?

Ha az emberek egy bizonyos terméket keresnek, akkor elsőnek beírják a keresőbe, amiben nagy eséllyel az árukereső reklámja lesz az első. Az adott oldalra jutva ár-érték szerint növekvő sorrendbe fogja látni az adott terméket. Ha nem Ön a legolcsóbb akkor sem kell aggódni, nem mindig az első találatokról vásárolnak, sok webshopnak nincsen készleten a termék, így a vásárló megy tovább a listán.

Mennyibe kerül?

Az árukeresős oldalaknak saját árlistája van, ami kattintás alapú. Akkor kell fizetni ha rákattint valaki. Egy kattintás ára 20ft -50ft között lehet, pontos árlistát tudunk küldeni kategóriákra bontva.

Árukereső hirdetési költség:

A hirdetési költség két díjből tevődik össze. Az árukeresőre feltöltött hirdetési összegből, illetve a reklám hirdetés szervezési havidíjból.

1., Hirdetés kezelési díj: Ez havonta 12.700 ft  összeg havonta, ebben a díjban a komplett beüzemelés, és a heti szintű ellenőrzések, karbantartások is benne vannak ebben a havidíjban.

2. Árukeresőre feltöltünk minimum 10.000 ft összeget . Felfele bármilyen nagy lehet az összeg. Webáruházunk kategória alapján fix áron tud hirdetni árukeresőben. Hirdetési árak változóak , függ a hirdetési kategóriától, pl mobiltelefonok kategóriában 30 ft/ kattintás, vagy bizonyos ajándéktárgyak kategóriája 10 ft körül mozog.